vrijdag 28 januari 2011

Mijn stage ; vrijdag 28 januari 2011

vrijdag 28 januari 2011,

Ik loop stage bij HVO-Querido, locatie Judith van Swethuis te Amsterdam.
Bij het Judith van Swethuis werk ik op kantoor bij de teammanager Peter Lokkerbol en zijn secretaresse Judith Egberts.

Zoals elke vrijdag zit ik alleen op kantoor, dat is wel lekker want dan kan ik in mn eigen tempo
rustig werken.

Vandaag begon ik om 09:00 uur. Toen ik binnen kwam deed ik gelijk de pc en de laptop aan, zoals gewoonlijk. Als eerst check in de mailtjes. Er was niet zoveel werk aangezien er geen mail was binnen gekomen. Dat is heel normaal op de vrijdag want Peter Lokkerbol, mijn baas en zijn secretaresse Judith Egberts zijn op de vrijdag vrij, vandaar dat ik alleen op kantoor zit op de vrijdag.

Toen ik de mailtjes had gecheckt, ging ik maar even thee zetten. Vervolgens had Judith gister (donderdag 27 januari 2011) al een paar klusjes voor mij voor vandaag klaargezet. Ik moest de verjaardag kalender vernieuwen, met de verjaardagen van alle medewerkers. Dat lijkt natuurlijk niet veel, maar dat is een behoorlijke klus aangezien we hier ongeveer 50 medewerkers hebben. Ik kende de verjaardagen natuurlijk niet uit mn hoofd dus moest ik in hun dossier kijken en de verjaardagen op de kalender zetten. Dat duurde ongeveer een uurtje.

Daarna ben ik sollicitatie brieven gaan kopieeren en ik moest er 4 setjes van maken, want Peter, de zorgcoordinator en de regiomanager hebben op maandag sollicitatie gesprekken.

Toen ik klaar was met de sollicitatiebrieven ben ik even een pauze gaan houden van 10 minuutjes, even een kopje thee drinken. Daarna ben ik weer aan het werk gegaan, ik moest een paar telefoontjes plegen naar het Centraal Bureau.

Vervolgens moest ik een mutatieformulier invullen voor een nieuwe stagiair.
Al gauw was het half 2 en nam ik een half uurtje pauze.

Omdat het op de vrijdag nooit druk is mag ik meestal eerder weg. Na mijn pauze had ik niet meer zoveel werk en besloot ik dus om nu mn blog te gaan schrijven.

Tot het volgende berichtje!